Par med erfarenhet i Västerås (ID 201185)

Om Familjehemmet

Gift par, födda -76 och -95 bosatta i Västerås. Kvinnan har en son, född -04, från ett tidigare äktenskap som bor med sin pappa. Paret är gifta och bott ihop sedan april 2023. De bor i en bostadsrätt på 63 kvm, fördelat på tre rum och kök. Vid en eventuell placering finns ett ledigt möblerat rum tillgängligt. Lägenheten är belägen i ett lugnt och fint område och det finns både förskolor samt låg- mellan-, och högstadieskolor. Det finns tillgång till träningsanläggning och fritidsgård för ungdomar och goda bussförbindelser i nära anslutning till bostaden.

Kvinnan har läst en kurs inom lagerlogistik och arbetar idag som truckförare på dagtid. Hon har tidigare placeringserfarenhet både som jourhem för en 15 årig flicka och att tillfälligt agera som avlastningsfamilj för barn som varit placerade hos en väninna medan väninnan åkt på kortare resor, band annat en 14-årig tjej med ADHD och en 13-årig, afghansk pojke. Paret talar svenska, kurdiska och arabiska och har sitt ursprung i Irak. Familjen har inga husdjur.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem