Ensamstående man i Bromma (ID 201447)

Om Familjehemmet

Ensamstående man i 30 års åldern bosatt i lägenhet om 2 rok i ett lugnt och grönt bostadsområde i Bromma i Stockholm. För en eventuell placering finns ett eget rum tillgängligt.

Mannen i familjehemmet är utbildad till socialpedagog och har erfarenhet från en rad olika arbeten. Bland annat har han arbetat med ungdomar genom föreningslivet och som ungdomsvård i stadsdelarna Kista, Rinkeby och Husby. Han har också arbetat en kort period på ett transitboende för asylsökande samt arbetade på ett HVB-hem.

Familjehemmet har tidigare placeringserfarenhet och har haft tre familjehemsuppdrag tidigare där han har erfarenhet av ensamkommande, missbruk samt destruktivt beteende.

Han har inga djur och talar svenska, engelska, somaliska och förstår även lite arabiska.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem