Ensam erfaren man i Kista (ID 201448)

Om Familjehemmet

Ensamstående man i 30-års åldern bosatt i ett fint och lugnt område i Kista i en bostadsrätt. Huset är 82 kvm och består av 4 rok. Mannen är skild och har två barn som bor hos sin mamma.

Mannen har tidigare arbetat på ett HVB-hem, som frilansande tolk, restaurangchef och arbetar idag som arbetsledare inom vården.

Familjehemmet har tidigare placeringserfarenhet där han har erfarenhet av nätverksplacering, ensamkommande, kriminalitet samt drogmissbruk. Han har även genom sitt tidigare yrke inom HVB hem lärt sig att hantera och tillmötesgå barn och ungdomar utifrån deras specifika behov som autism, ADHD, ADD och psykisk ohälsa. Mannen har även gått på utbildningen ”Ett hem att växa i”.

Utöver svenska talar han engelska, tigrinja och amarinja.

Det finns inga djur i hemmet.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem