Erfaret par från Göteborg (ID 201596)

Om Familjehemmet

Par födda -76 och -85 med tre hemmavarande barn födda -11, 13 och -22. Familjen bor i en villa i norra Göteborg på 128 kvm som består av fem sovrum och kök. På tomten finns ett brevidboende på 64 kvadratmeter med två lediga sovrum, vardagsrum, kök samt badrum som är väg till vägg med villan. Skolan, sysselsättning och kommunikationer finns i området.

Både mannen och kvinnan har utbildat sig till undersköterskor. Mannen jobbar på ett LSS-boende sedan 2015 tre-fyra gånger i veckan och mamman är hemma på heltid som familjehemsmamma.

Paret har tidigare placeringserfarenhet av tonåringar och yngre barn som krävt ständig kontakt och samarbete med vården.

Familjen pratar svenska, engelska, kirundi och swahili och är ursprungligen från Burundi .

Familjen har inga djur.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem