Kompetent ensamstående kvinna (ID 201495)

Om Familjehemmet

Ensamstående kvinna född -89 som bor i en bostadsrätt om tre rum och kök på 76 kvm i Märsta. Det Finns ett möblerat rum som är ledig för en eventuell placering. Lägenheten ligger ganska central och är nära till det mesta. Skola, sysselsättning och kommunikation finns i området.

För närvarande jobbar hon som konferensvärd på Clarion hotell. Har tidigare jobbat på restauranger och hotell på Arlanda flygplats.

Kvinnan har tidigare erfarenhet från totalt fyra placeringar, två flickor och två pojkar. Hennes senaste placering var en flicka som varade i 2,5 år. De tidigare placeringarna har varit mångsidiga och innefattat utmanande situationer som missbruksproblematik och familjeproblem. Kvinnan har även välkomnat ensamkommande ungdomar i sitt hem.

Kvinnan är ursprungligen från Afghanistan och talar svenska, engelska, flytande pashto, dari samt urdu. Det finns inga djur i hemmet.

Kvinnan vill helst ta emot barn som är åtta år eller äldre. Kön spelar ingen roll. Hon tar även emot barn med mildare diagnoser eller missbruksproblematik.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem