Erfaret trevligt par, handikappanpassad villa (ID 201343)

Om Familjehemmet

Par födda -83 respektive -84 bosatta i Ängelholm i en villa på 148 kvm fördelat på två våningar med fem sovrum. Bostaden är handikappanpassad och har bland annat rullstolsramp och handikapptoalett.

Både av föräldrarna har barn från tidigare äktenskap men som inte är hemmavarande.

Mannen har tidigare arbetat som kock, servitör samt personligassistent. Idag driver han ett eget personligassistens företag med flera anställda.

Kvinnan är utbildad ekonom i hemlandet samt till undersköterska i Sverige, hon arbetar idag inom vården samtidigt som hon studerar på distans till ekonomiassistent.

Mannen har haft två placeringar tidigare och har erfarenhet av eget beteende, hög skolfrånvaro, autism och ADHD.  Kvinnan har även erfarenhet av flera olika diagnoser så som diabetes samt funktionsnedsättning genom sitt arbete inom vården.

Paret har inga husdjur och talar svenska, arabiska och engelska.

 

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem