Ny Föreståndare

Vi är glada över att välkomna Bawar Ahmed till vårt team på Barn & Omsorg i Sverige AB. Bawar är en motiverad och entusiastisk individ med omfattande erfarenhet. Med en stark förmåga att utföra sina uppdrag och en beslutsamhet att slutföra vad han påbörjar.

Bawar har en imponerande arbetslivserfarenhet, inklusive rollen som Gruppledare inom Akutboende verksamhet på Socialförvaltningen i Stockholm. Där säkerställde han professionell och respektfull vård och stöd för boende och klienter, med fokus på ledarskap, personalhantering och kvalitetskontroll.

Med bakgrund som Mentor, Introduktionsansvarig och TF Biträdande enhetschef har Bawar även visat sina förmågor inom rekrytering, planering och samarbete med olika interna och externa aktörer. Dessutom har han gedigen erfarenhet inom socialt arbete, där han använder motivationssamtal och MI-coaching för att stödja klienter i utsatta situationer.

Bawar har även arbetat som SIG Samordnare för unga och vuxna i Botkyrka kommun, där han utvecklade verksamhetens processer och samarbetade med olika myndigheter och organisationer för att möta deltagarnas behov av stöd.

Med en kandidat- och socionomexamen, samt flera kurser och utbildningar inom bland annat MI, arbetsmiljö och brottsförebyggande arbete samt många andra utbildningar, är Bawar väl rustad för att bidra till vårt arbete med att stödja och vårda barn och familjer. Vi ser fram emot att ha Bawar med oss och dra nytta av hans kompetenser och engagemang för att skapa positiva förändringar i samhället.