Kvinna i Örebro med placeringserfarenhet (ID 201593)

Om Familjehemmet

Ensamstående kvinna född -78 bosatt i ett i villaområdet i Örebro med två hemmavarande barn födda -99 respektive -01. Familjen bor i en tvåplansvilla om 149 kvadratmeter fördelat på sex rum. Skola, sysselsättning och kommunikationer finns i området.

Det finns två lediga sovrum tillgängliga för en eventuell placering.

Kvinnan arbetar inom hemtjänsten som administratör och ute i fältet. Hennes arbete är flexibelt och hon har möjlighet att arbeta hemifrån. Kvinnan har tidigare placeringserfarenhet av en kort jourhemsplacering av en 11-årig flicka med trauma utifrån att ha blivit utsatt för grova sexuella övergrepp. Hon har även arbetat som resurslärare på flera skolor. Under sina arbetande år som personlig assistent har hon arbetat med brukare som har multipel skleros (MS). Hon har även erfarenhet av dyslexi.

Kvinnan talar svenska och arabiska och har inga djur i hemmet. Kvinnan är ursprungligen från Irak.

Kvinnan uppger att hon är öppen för att ta emot barn och unga mellan 13–18 år, oavsett kön. Familjehemmet är vidare öppen för att ta emot barn eller ungdomar med varierande diagnoser och funktionsvariationer. Vill helst inte ta emot barn och unga med självskadebeteende eller aktivt missbruk.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem