Erfaret par i Västerås (ID 201145)

Om Familjehemmet

Familj bosatta i en bostadsrätt på 97,5 kvm fördelat på tre sovrum, ett vardagsrum, dusch samt två toaletter. Paret har sex utflugna barn som har varit behjälpliga i uppdragen som familjen haft.

Familjen bor i ett fint och lugnt villaområde och det finns goda bussförbindelser. I närheten av bostaden finns det bland annat vårdcentral, tandvård, skola, mataffärer och restauranger. Bostadsrätten har dessutom tillgång till en balkong och hiss på andra våningen.  Familjen har ett möblerat rum med fönster tillgänglig för eventuell placering. Rummet har gott om förvaringsutrymme.

Hon är utbildad undersköterska och arbetar idag som undersköterska i Västerås. Han är pensionär. Familjen har haft många placeringar genom åren, varav fem har placerats genom Barn och Omsorg i Sverige.

De har erfarenhet av familjerelaterad problematik, utåtagerande beteende, sexuellt självskadebeteende, syskonpar, skyddsplaceringar, hedersrelaterad problematik samt ensamkommande.

Familjen pratar svenska, persiska, dari, kurdiska, arabiska samt engelska och har sitt ursprung i Iran. Familjen har inga husdjur.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem