Par i Sala (ID 201408)

Om Familjehemmet

Familj i 50 års åldern med ett hemmavarande barn född -07, paret bor i en hyresrätt mitt i Sala centrum bestående av 130 kvm.

Lägenheten är fördelad på sex rum och kök samt två badrum. Familjen är egenföretagare och driver en pizzeria i centrala Sala. Pizzerian finns precis under lägenheten, de hjälper båda till i pizzerian.

Paret har tidigare placeringserfarenhet av bland annat skyddsplaceringar, hedersrelaterad problematik, ensamkommande samt ADHD.

Familjen har även genomgått familjehemsutbildningen ”Ett hem att växa i” sedan tidigare. De har inga djur och talar utöver svenska även kurdiska och arabiska.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem