Gift par med bred erfarenhet ifrån Örkelljunga (ID 201633)

Om Familjehemmet

Par födda -72 respektive -69 bosatta i en gård utanför Örkelljunga med sina fyra barn. Husets boyta är 175 kvm och består av åtta rum och kök, det finns två, grundmöblerade rum tillgängliga för eventuella placeringar.

Äldsta barnet är kvinnans son från en tidigare relation och de tre yngre flickorna, födda -09, -12 & -13, är placerade genom Sölvesborgs kommun. För närvarande arbetar familjen med en vårdnadsöverflyttning för flickorna.

Mannen arbetar deltid på ett stuteri utanför Örkelljunga och kvinnan är hemma heltid som familjehem. Familjen har en liten hund i hemmet och på gården har de grisar, kalvar, hästar och höns.  De talar utöver svenska även engelska.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem