Erfaret par i Eslöv, villa och bredvidboende (ID 200986)

Om Familjehemmet

Paret från Eslöv födda -66 samt -60 utan hemmavarande barn boendes i en tvåplansvilla på 58 kvm. Nedervåningen består av ett kök, vardagsrum och toalett. På övervåningen finns två lediga sovrum att tillgå till placeringar och ett stort vardagsrum. På tomten finns ett bredvidboende bestående av ett sovrum, vardagsrum, kök samt toalett.

Förskola, grundskola och gymnasieskolan ligger bara några meter ifrån boendet. Närmaste livsmedelsaffär ligger på gångavstånd. Det tar ca 5 minuter att gå till vårdcentralen och simhallen samt andra aktivitetshus.

Kvinna är utbildad undersköterska och arbetar inom hemtjänst vilket hon gjort i ungefär 15 år. Mannen går på SFI och är hemma på heltid. Kvinnan har tidigare erfarenhet av att ta emot ensamkommande barn.

Paret talar svenska och spanska och har sitt ursprung i Sydamerika.

Kvinnan har genomgått familjehemsutbildningen ”Ett hem att växa i”.

Familjen har inga husdjur.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem