Ensamstående man med erfarenhet av ADHD & fotbollsförening, Järfälla (ID 201412)

Om Familjehemmet

Ensamstående far bosatt i Järfälla född -77 och fyra barn, födda -03, -06, -15 och -17. Endast de två yngre barnen brukar övernatta hos honom varannan helg. De äldre barnen hälsar på men brukar inte övernatta.

Bor i en hyreslägenhet på 103 kvm som består av 4 sovrum, ett vardagsrum och ett kök. Nedervåningen har ett vardagsrum, kök, badrum samt trädgård och övervåningen består av 4 sovrum och badrum. Ett av rummen på övervåningen är ständigt ledigt, försedd med fönster och möbler.

Mannen jobbar som operativ trafikledare inom kollektivtrafiken och kan även komma hem under arbetstid om behovet finns. Har erfarenhet av pojkar med ADHD i sin roll som fotbollstränare.

Mannen talar svenska, somaliska, engelska och lite arabiska och har inga husdjur.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem