Ensamstående man med placeringserfarenhet (ID 201053)

Om Familjehemmet

Ensamstående man boende i Uppsala, Eriksberg i en hyreslägenhet bestående av två sovrum. Det finns ett ledigt möblerat rum för en eventuell placering.

Köpcenter, vårdcentral, familjecentral och annan service finns i Gottsunda center. Det finns goda bussförbindelser i nära anslutning till mannens bostad som åker med jämna mellanrum. I området finns det även skola, gym, fritidsgård och andra aktiviteter.

Mannen arbetar heltid som städare och har inga placeringar i dagsläget. Mannen kommer från Sudan och talar förutom svenska även engelska och arabiska. Familjen har erfarenhet av placeringar med olika problematik och vill gärna ta emot barn i åldrarna 12 år och uppåt.

Det finns inga djur i hemmet. 

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem