Par med goda placeringserfarenheter (ID 201438)

Om Familjehemmet

Ett flerspråkigt gift par, födda 63 respektive 78 bosatta i en villa på 197 kvadratmeter bestående av fem sovrum i Uttran. Hemma hos familjen bor deras gemensamma son (född -16), kvinnans son (född -00) från ett tidigare förhållande och en sjuårig flicka som är placerad hos dem. Det finns ett möblerat rum tillgängligt för en potentiell placering.
Kommunikationerna är goda med pendeltågtrafik samt gångavstånd till bussar. Det finns fyra skolor i närområdet som familjen beskriver mycket bra. Det finns även en lekpark, fotbollsplan och basketplan i närområdet.
Utöver flickan som numera är placerad hos dem, har familjen haft ytterligare en placering som var flickans bror.

Kvinnan driver ett eget företag på heltid där hon tar olika typer av tolkuppdrag och mannen arbetar heltid som tolk och översättare.

Kvinnan talar svenska, engelska, hindi, punjabi, urdu, lite spanska och har sitt ursprung i Indien. Mannen talar svenska, engelska, igbo (Nigeria), krio (engelsk baserad vilket talas i hela Västafrika) och har sitt ursprung i Nigeria.

Familjen har inga husdjur. Paret vill ta emot barn mellan 1-6 år.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem