Ensamstående man med erfarenhet (ID 200889)

Om Familjehemmet

Ensamstående man född -93 bosatt i Helsingborg i en bostadsrättslägenhet som består av tre rum och kök i den centrala delen av Helsingborg. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område.

Det finns goda kommunikationer i området. Buss- och tågstation är belagda inom cirka 15 minuters gångavstånd från mannens bostad. I närområdet finns även vårdcentral, simhall och mataffärer. I Helsingborg finns service i form av livsmedelsaffär, mindre butiker, kaféer, handelsträdgård, restaurang, vårdcentral samt förskolor och grundskolor. Det finns även olika aktivitetshus som erbjuder Taekwondo, fotbollsträning med fler. För barn och ungdomar finns det olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Fritidsgård, träffpunkt och flera aktivitetsklubbar såsom squash, bowlinghall, golf och simhall finns i området.

Familjehemmet är utbildad till specialistundersköterska inom äldre och hälsa, psykiatrisk och akutvård.

I dagsläget arbetar han heltid som specialistundersköterska i Helsingborgs lasarett.

Han har tidigare erfarenheter av att arbeta inom psykiatri, HVB-hem samt vårdhem där han arbetade på ett äldre boende med inriktning funktionsnedsättningar och olika diagnoser, däribland ADHD, ADD och drogmissbruk.

Familjehemmet har tidigare placeringserfarenhet av kriminalitet, eget beteende samt ADD.

Han äger även en hund av rasen tullare som är barnvänlig. Han talar svenska, arabiska samt engelska och har sitt ursprung i Syrien.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem