Par i centrala Västerås (ID 201581)

Om Familjehemmet

Par födda -69 respektive -74 med två hemmavarande barn födda -95 samt -11 bosatta i en stor villa med 7 rum och kök fördelad på 260 kvm. Bostaden är belägen i den mycket populära stadsdelen Valby i centrala Västerås. Mannen arbetar idag som taxiförare åt elever med NPF diagnoser och kvinnan är för tillfälligt arbetssökande. Kvinnan har tidigare erfarenhet inom förskola samt som familjehem. Hon har dessutom genomgått utbildningen ”ett hem att växa i” tidigare och har även gått på barnskötare-och elevassistentutbildningen. Paret har erfarenhet av sju tidigarer placerade barn/unga och erfarenhet av ADHD, autism, depression samt ensamkommande. Paret talar kurdiska (båda dialekterna), persiska, svenska och engelska och har inga djur. 

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem