Ensamstående kvinna bosatt i Forshaga (ID 201428)

Om Familjehemmet

Ensamstående kvinna född -62 bosatt i Forshaga, hon bor i radhus bestående av tre rum och kök på 72 km. Bostaden ligger i ett barnvänligt familjeområde nära till skog och sjö. Bara några minuter från hemmet finns bussförbindelser till Karlstad och övriga Värmland. Förskola och skola finns nära huset.

Kvinnan har en lärarutbildning från hemlandet och fick komplettera sin behörighet i Sverige. Hon har dessutom läst till barnskötare och olika kurser om barn med särskilda behov. Hon har tidigare arbetat som elevassistent med barn som haft särskilda behov. Idag arbetar hon som modersmålslärare samt studiehandledare.

Hon har ingen tidigare placeringserfarenhet men hon har både teoretisk och praktisk erfarenhet av barns särskilda behov. Hon har arbetslivserfarenhet av ADHD, ADD samt missbruksproblematik.

Kvinnan har genomgått familjehemsutbildningen ”Ett hem att växa i”.

Kvinnan talar utöver svenska även arabiska och har sitt urpsrung i Syrien.

Familjen har inga husdjur.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem