Kompetent man med placeringserfarenhet (ID 201709)

Om Familjehemmet

Ensamstående man född -62 bosatt i Tumba i ett stort hus på 154 kvm bestående av sex rum och kök. Tre möblerade sovrum finns att tillgå för eventuella placeringar. I uterummet finns även trainingsutrustning, likt ett minigym för ungdomar att träna på.

Boendet är beläget cirka fem minuter promenadavstånd från närmaste busshållplats. Det finns ett stort utbud av skolor, gymnasium och förskolor i området. I området finns det mycket att göra för ungdomar. Det finns tillgång till ungdomsgård, simhall, gym och sporter som fotboll, basket och liknande.

Mannen arbetar i sitt egna företag från hemmet och styr sina tider själv.

Mannen har tidigare arbetat på ett behandlingshem för missbrukare under en 10-års period och har även tidigare placeringserfarenhet i form av ensamkommande, omsorgsbrist och drogmissbruk. Bland dessa ungdomar har ADHD varit förekommande. Han tar emot tonåringar från 14-år och uppåt oavsett kön.

Han har inga djur och talar förutom svenska även engelska.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem