Ensamstående man med erfarenhet av NPF, villa (ID 201326)

Om Familjehemmet

Ensamstående man född -74 bosatt i Örebro i en stor tvåvåningsvilla på cirka 260. Tre lediga sovrum finns att tillgå för eventuella placeringar.
I nära anslutning till villaområdet finns ett utbud av nödvändigheter. Det finns mataffärer, busshållsplats, shoppingcentrum, träningsanläggningar och lekplatser inom en kilometer bort.
Mannen har två pojkar födda 2008 respektive 2010, som har egna sovrum och bor hos honom varannan vecka.

Mannen arbetar idag som egenföretagare inom restaurangbranschen. Han har ingen tidigare placeringserfarenhet men har lång erfarenhet av att arbeta med människor, däribland med barn och ungdomar genom taxibranschen. Han kom i kontakt med barn med NPF och hyperaktivitet när han körde skoltaxin under ett par år.

Mannen har haft olika förtroendeuppdrag som ungdomsledare på olika kurdiska föreningar. Han uppger att han har lärt sig en hel del knep kring hur man bemöter, tacklar, bemästrar och tillgodoser barn och ungdomars olika och specifika behov genom åren. Men hans största erfarenhet kommer från framför allt de egna barnen.

Det finns inga husdjur i hemmet och han talar utöver svenska, kurdiska, persiska, dari, tyska, lite arabiska och turkiska. Mannen har sitt ursprung i Kurdistan.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem