Kvinna med bred erfarenhet, hemma på heltid (ID 201345)

Om Familjehemmet

Ensamstående kvinna född -53 hemma på heltid som familjehem. Kvinnan bor i Sjöbö i en tvåplans hyreslägenhet om 98 kvm. Det finns två rum på ovanvåningen avsedda för placerade barn.

Området är barnvänligt och det finns flera skolor, vårdcentraler, apotek, restauranger, affärer, butiker samt olika aktiviteter för barn och ungdomar i närheten. Vad gäller sport finns det fotbollsklubbar, basket, karate, pingis, innebandy etc. Lägenheten är relativt centralt och har gång- och cykelavstånd till allt och några hundra meter från bostaden ligger busstationen med goda bussförbindelse till Malmö, Lund och Ystad.

Kvinnan är utbildad till behandlingsassistent och har olika utbildningar så som ADHD, Asberger, borderline samt ett hem att växa i. Kvinnan har tidigare arbetat som personlig assistent samt genomgått en DBT utbildning via familjehemsföretaget Ramlösa. Hon har varit familjehem sedan -93 och har haft 30+ placeringar genom åren. Hon har placeringserfarenhet av nätverksplacering, syskon, uppväxtplacering, ensamkommande, mamma/barn placering, våld i hemmet, skyddsplacering, heder, missbruk samt olika åldrar och bakgrunder. Hon har ett nämndbeslut genom Kävlinge kommun.

Kvinnan talar svenska och engelska och har en liten hund.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem