Trevligt par boende i Alvesta (ID 201748)

Om Familjehemmet

Man född -88 och hans sambo född -87 bor tillsammans med sina fyra biologiska barn (flicka född 2009, pojke född 2010, flicka född 2013 och pojke född 2017) i en villa i Alvesta. Villan består av fem sovrum och ett vardagsrum och är på 134 kvm fördelat på två våningar. Det finns två rum tillgängliga för eventuella placeringar.

Bostaden är väldigt centralt belägen med endast 5o meter till närmaste butik och högstadiet ligger precis tvärs över gatan. Tågstationen är också inom två minuters gångavstånd. Det finns många skolor i området.

Mannen arbetar inom hemtjänst och kvinnan arbetar som servicepersonal på Attendo. Familjen talar flera språk, inklusive svenska, engelska, tyska, bosniska och romani. Familjen har inga djur och har ingen placeringserfarenhet men paret har livserfarenhet och kompetens inom kommunikation och bemötande, som kan vara användbar i framtida placeringssituationer. Familjen vill gärna ta emot barn upp till elva års ålder oavsett kön.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem