Kvinna med bred och gedigen erfarenhet av barn (ID 201601)

Om Familjehemmet

Ensamstående kvinna född -64 med två hemmavarande barn, födda -10 respektive -01 bosatt i en hyreslägenhet i Vivalla, Örebro. Lägenheten består av tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök samt två badrum. Det finns ett möblerat rum med fönster tillgängligt för en eventuell placering att flytta in i.

Det finns goda kommunikationer i närområdet. På ett avstånd om cirka 500 m från hemmet finns ett stort köpcentrum där det finns restauranger, gym, klädaffärer, caféer och livsmedelsbutiker. Det finns även skolor, högstadiet samt flera gymnasieskolor i Örebro centrum.

Kvinnan har en bred och gedigen erfarenhet med barn då hon arbetade som kurator på en skola i ca 14 år. I sitt arbete som skolkurator samtalade hon med barn som hade psykisk ohälsa, ADHD och som var i behov av extra stöd och insatser i skolan. Hon var även en del av skolstyrelsen.

För tillfället arbetar kvinnan arbetar heltid som fritidslärare på Brickebackens skola. Vidare har hon uppfostrat sex egna barn, varav flera av dem är högutbildade.

Kvinnan har ingen placeringserfarenhet och är flerspråkig där hon talar svenska, engelska samt arabiska och har sitt ursprung i Egypten. Hon har enbart fiskar.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem