Ensamstående kvinna i Örebro (ID 201061)

Om Familjehemmet

Ensamstående kvinna med tre utflugna barn, en dotter samt en son.

Kvinnan bor i en bostadsrätt på 106 kvm, fördelat på fyra rum och kök. Det finns ett ledigt sovrum för eventuella placeringar.

Kvinnan är utbildad undersköterska och arbetar idag som personligassistent. Hennes arbetstider är dagtid.

Familjehemmet har tidigare placeringserfarenhet och har erfarenhet av att uppfostra tre egna barn samt genom socialt arbete med människor i utsatta situationer inom bland annat LSS och som personlighetsassistent där hon arbetade med barn med fysiska funktionshinder, hörsel-och synnedsättning, autism samt Down syndrom.

Familjehemmet har inga preferenser gällande kön eller ålder och kan ta emot alla åldrar, dock önskar hon helst ta emot placeringar utan aktivt drog-och alkoholmissbruk.

Kvinnan talar svenska, kurdiska och persiska. Det finns inga djur i hemmet. Hon har för tillfället en 18-årig flicka placerad hos henne.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem