Ensam erfaren man i Kista (ID 201617)

Om Familjehemmet

Ensamstående man i 35 årsåldern bosatt i ett fint och lugnt område i Kista i en bostadsrätt. Huset är 82 kvm och består av fyra rum och kök. Ett möblerat rum försedd med fönster finns ledigt för en eventuell placering.

Det finns goda kommunikationer runt om i Kista. Det finns busshållsplats och tunnelbana inom gångavstånd och in till stan är det cirka 15 minuter från bostaden. I Kistan finns det även tillgång till förskola, lågstadier, mellanstadier och gymnasium. I närheten av bostaden finns det kista galleria, badhus, gym, restauranger och affärer. Det finns ett stort utbud av aktiviteter för barn och unga i Kista. För sportintresserade finns Kista/Rinkeby idrottsförbund som gör det möjligt för ungdomar att delta i de flesta sporter.

Mannen är skild och har två barn som är födda -11 och -13, som bor hos sin mamma men som besöker honom varannan helg.

Mannen är utbildad specialpedagog och har tidigare arbetat på ett HVB-hem i två år, frilansande tolk, restaurangchef på McDonalds. Han arbetar idag heltid som arbetsledare inom vården.

Han har tidigare placeringserfarenhet och har haft sammanlagt sex placeringar där han har erfarenhet av nätverksplacering, ensamkommande, kriminalitet samt drogmissbruk. Han har även genom sitt tidigare yrke på HVB hem lärt sig att hantera och tillmötesgå barn och ungdomar utifrån deras specifika behov som autism, ADHD, ADD och psykisk ohälsa.

Mannen har även gått på utbildningen ”ett hem att växa i”.

Utöver svenska talar han engelska, tigrinja, amarinja och har sitt ursprung i Eritrea.

Mannen har inga djur hemma.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem