Gift par från Spånga (ID 201086)

Om Familjehemmet

Gift par boende i Spånga i en villa på 147 kvm fördelad på tre rum på övervåningen och två rum på nedre plan. Det finns två möblerade rum lediga för eventuella placeringar.

Boendet ligger i ett väldigt lugn och barnvänligt område, med nära till skola, förskola samt kommunikationer. Boendet ligger mellan Spånga station och tunnelbana vilket gör att båda pendeltåg, tunnelbana och buss finns som alternativ för kollektivtrafik. I Spånga och närliggande områden finns flera alternativ till skolor. I övrigt finns det många aktiviteter för ungdomar att sysselsätta sig med som bl.a. gym, tennishall, fotbollsplaner, fritidsgårdar och inomhushall. Inomhus och utomhusbad ligger max tio minuter bort med bil.

Paret har en hemmavarande son, född -96. Kvinnan är utbildad barnskötare och arbetar inom förskola och maken är idag hemmavarande efter att ha arbetat som egenföretagare i 32 år. Han är aktivt arbetssökande och söker jobb som lagerarbetare.

Paret talar svenska och turkiska och har sitt ursprung i Turkiet. Paret har ingen tidigare placeringserfarenhet men har erfarenhet av två egna barn och även arbete inom förskola där hon har stött på barn med bland annat autism.

Familjen har inga djur hemma. Paret vill ta emot äldre barn mellan 10–13 år oavsett kön.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem