Trevligt par i Motala (ID 201740)

Om Familjehemmet

Par födda -75 respektive -77 bosatta i Oxelgården strax utanför Motala i en stor gård med tre hemmavarande barn födda -05, -08 samt -10. Familjen har ett bredvidboende i form av ett suterränghus med en separat ingång till nedre delen och en separat ingång för hans pappa som bor på övre delen. Dem två delarna av huset är inte anslutna och är avskilda. Den nedre delen består av fyra rum, kök samt badrum med en yta på cirka 100 kvadratmeter.

Närmaste busshållsplats ligger 2 km från hemmet och från denna hållplats kan man enkelt ta sig till olika delar av Motala med möjlighet att sedan fortsätta vidare till andra städer via tåg eller buss. Mataffärer, restauranger, apotek, lasarett, skolor och fritidsaktiviteter finns i Motala. De närmaste skolorna finns i Motala, cirka 5 km från gården.

Paret driver ett eget företag och mannen har således flexibla arbetstider där han arbetar hemifrån. De driver en hästverksamhet på gården och har häst boxplatser som de hyr ut. De har en hund och talar utöver svenska även serbiska och engelska. Mannen har sitt ursprung i Serbien. Familjen vill gärna ta emot en självgående ungdom eller familj, de kan tänka sig ta emot skyddsplacering av en ensamstående kvinna med barn.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem