Ensamstående kvinna med gedigen erfarenhet, centrala Örebro (ID 200559)

Om Familjehemmet

Väldigt kompetent ensamstående Kvinna född 1970 med två hemmavarande barn, födda -04 och -06. Kvinnan bor i en stor 4 rok i centrala Örebro med närhet till det mesta. Lägenheten har en boyta om 101 kvadratmeter. Det finns goda kommunikationer och förskola, låg-, mellan-, och högstadium i närheten av bostaden. Det finns även ett stort utbud av aktiviteter för barn och unga i olika åldrar. Närbeläget till bostadsområdet finns fritidsaktiviteter som boxning, gym, fritidsgårdar, basketlag och fotbollslag.

Kvinnan har haft fyra placeringar och har goda referenser från uppdragen. Hon har tidigare arbetat som rektor men driver numera en pedagogisk verksamhet som är belagd i samma byggnad som hennes lägenhet. Hon arbetar halvtid och har möjlighet att styra sina arbetstider utifrån det placerade barnets behov.

Kvinnan har genomgått familjehemsutbildningen ”Ett hem att växa i”.

Bedömning gör att hon bäst lämpar sig att ta emot barn från 0–12 år. Det finns ett rum med fönster tillgängligt för eventuell placering.

Kvinnan talar svenska, arabiska samt engelska och har sitt ursprung i Syrien.

Det finns inga djur i hemmet.

Familjen kan ta emot placeringar omgående.

IVO tillstånd

Barn & Omsorg har IVO tillstånd för att bedriva familjehemsvård.

Kontakt

För frågor om familjehemsplacering, kontakta oss på 019-22 22 90 eller skicka en placeringsförfrågan via formulär.

Vår familjehemsverksamhet innefattar

Medarbetare

Vår personalgrupp vill göra skillnad för varje barn.

Våra konsulenter är en blandning av nyutbildade socionomer med färsk kunskap och socionomer med lång erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Vi har även tillgång till egen psykolog för att möta de barn och ungdomar som har behov av en utredning.

För att familjehemmet ska kunna erbjuda vad barnet behöver får de handledning av familjehemskonsulenten. Konsulenterna är tillgängliga via jour dygnet runt, året om.

Kontakt för placering

Du kan även använda vårt formulär
för att skicka en placeringsförfrågan direkt.

Kommun & Län

Tidigare Placeringserfarenhet

Hemmavarande barn

Husdjur

Se andra Familjehem